logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Chuck Norris is csatlakozott a Jónak lenni jó! kampányhoz

Már megvásárolható a Jónak lenni jó! oldalán a világ egyik legnépszerűbb akciófilmsztárjának önéletrajzi könyve, amelyet személyesen ajánlott fel a közmédia jótékonysági akciójának és dedikált is „Barátod, Chuck Norris” aláírással.

A közmédia 10 éves, nagy sikerű karitatív akciójához, a Jónak lenni jó!-hoz többek között olyan világsztárok csatlakoztak már, mint Bud Spencer, Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, Brad Pitt, Jean-Paul Belmondo vagy Lewis Hamilton.

A felajánlók sora 2021-ben Chuck Norris nevével bővült, aki több alkalommal bizonyította, mennyire fontos neki ismert emberként a társadalmi felelősségvállalás. Világszerte támogat nemes jótékonysági kezdeményezéseket, magyarországi akciókat is több alkalommal segített már.

Az amerikai karate-világbajnok és színész Against All Odds: My Story című, angol nyelvű önéletrajzi könyvét ajánlotta fel, ami hazájában bestseller lett. A dedikált kötetet, amelyet az akciósztár a „Your friend, Chuck Norris”, azaz Barátod, Chuck Norris bejegyzéssel látott el, megvásárolható a Jónak lenni! hivatalos weboldalán.

A hírességek által felajánlott további relikviák többsége a Jónak lenni jó! honlapján megvásárolható, néhány különleges tárgyat pedig a december 19-i egész napos műsorfolyam során árverésre bocsátanak.

A Jónak lenni jó! idén a koronavírus miatt árván és félárván maradt gyerekeket segíti. A 1357-es adományvonalon már 90 millió forint gyűlt össze. Egy hívás és SMS továbbra is 500 forint támogatást jelent.

Ajánljuk még