logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Befőttes üvegből került elő a marihuána – Lebukott a kereskedelmi lánc

| Szerző: hirado.hu
Három gyanúsított közül kettőt már letartóztattak.

A nyomozók szerdán az esti órákban a főváros XVIII. kerületében, az utcán intézkedtek L. Béla budapesti lakossal szemben, majd elfogták. A férfi ruházatából előkerült 50 gramm marihuána-pakett. A 30 éves férfit előállították, és kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként kihallgatták – közölte honlapján a rendőrség.

Elmondása szerint az elmúlt időszakban huzamosabb időn keresztül, rendszeresen vásárolt marihuánát F. Gábortól. Ezt követően a rendőrök megjelentek F. Gábor budapesti lakcímén, ahol a 33 éves férfit elfogták.

A lakásban kutatást végeztek, ahonnan befőttes üvegekben tárolt és folpackba csomagolt, mintegy két kilogramm kábítószer, – az elsődleges szakvélemény szerint marihuána – valamint kábítószer-kereskedelemhez használt gramm-pontosságú mérleg, és vélhetőleg kereskedelemből származó,

összesen 3 millió 660 ezer forint készpénz került elő,

amiket a rendőrök lefoglaltak.

F. Gábort gyanúsítottként kihallgatták, melynek során elmondta, hogy több éve foglalkozik kábítószer-kereskedelemmel, és megnevezte felső kapcsolatát is, B. Zsolt személyében. Állítása szerint az elmúlt időszakban tőle vásárolta a kábítószert.

A nyomozók B. Zsoltot budapesti lakhelyén elfogták,

és a lakásban végzett kutatás alkalmával csekély mennyiségű kábítószergyanús anyag – az elsődleges szakértői vélemény szerint marihuána és amfetamin –, 380 ezer forint készpénz, nagy mennyiségű, Magyarországon nem engedélyezett vágyfokozó tabletták kerültek elő, melyeket a rendőrök lefoglaltak.

A 33 éves férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, de a bűncselekmény elkövetését tagadta. A nyomozók F. Gábort és B. Zsoltot őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

Ajánljuk még