logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Angyalok gondoskodnak Böjte Csaba árváiról

| Szerző: hirado.hu
Böjte Csaba árvái a karácsonyi angyaltól kívánhatnak ajándékot, levélben. Különleges alkalom ez, az angyal válaszol is a gyerekeknek és teljesíti álmaikat: 17 éve az „Angyaljárás” teszi felejthetetlen élménnyé a karácsonyi ajándékbontást a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyerekei számára. Idén is több mint ezren kapnak ajándékot – nyilatkozta a hirado.hu-nak Dr. Érsek Emese bíró, az „Angyaljárás” megálmodója, a program önkéntes koordinátora.

A gyerekek levélben kérhetnek ajándékot az angyaltól. Már novemberben megfogalmazzák három kívánságukat. A karácsonyi angyal pedig a háromból legalább az egyet teljesít, de sokszor mind a hármat.

Az utóbbi hetekben rengeteg jóakaratú ember segített, hogy a Szent Ferenc Alapítványnál nevelkedő gyermekek számára igazán örömteli lehessen az ünnep. Dr. Érsek Emese bíró, az „Angyaljárás” megálmodója tizenhét éve koordinálja az angyalok munkáját. Gyerekkori élménye alapján kezdeményezte az ajándékozást.

Idén három kamion indult útnak két nagyobb és egy kisebb, 80 raklapnyi csomag a gyermekek és segítőik ajándékaival, tele szeretettel. Hogy időben megérkezzenek az ajándékok az alapítvány otthonaiba, 34 különböző helyszínre, komoly logisztikai munka előzi meg, hiszen a tét nagy, az angyalok nem hibázhatnak, egy gyermeket sem hagyhatnak cserben. Az indulás előtti pillanatban jártunk az „Angyaljárást” segítő Waberer’s raktárában.

 

A képre kattintva galéria nyílik.

 

Ajánljuk még