logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Gundel mindenkié! – Megújulva várja vendégeit a Városliget világhírű étterme

| Szerző: hirado.hu
A legendás Gundel étterem több mint 125 éve szolgálja ki vendégeit. Végigkísért jelentős történelmi eseményeket, megfordult ott már több száz híresség, az elmúlt időszakban pedig hatalmas átalakuláson ment keresztül, és egy teljesen új korszak veszi kezdetét. A hirado.hu a Városliget ikonikus éttermében járt, mely december 8-án nyitja újra kapuit.

Hazánk gasztrokultúrájában a Gundel külön fogalom: egy étterem és egy kávéház, ahol a vendégszeretet, a konyhaművészet és a hagyományőrzés a legmagasabb szinten találkoznak – több mint 125 éve. Az étterem 1910 óta várja vendégeit, és fennállása óta történelmi érákon át szolgálta mindazokat, akik klasszikus magyar konyhára vágytak, elegáns környezetben. Az elmúlt évszázadban nem csak hazánkban híresült el az étterem, a Gundel híre az egész Földet bejárta, világhírű közszereplők, királynők, hollywoodi hírességek a mai napig élvezik a Gundel vendégszeretetét.

A Városliget ikonikus éttermének a 2021-es év, egy soron következő új korszak kezdete

Az Eventrend Group 2021 májusában vette át a világhírű Gundel és a Bagolyvár étterem üzemeltetését. A Gundel az Eventrend Group szerint egy nemzeti ügy, egy világhírű családi márka. A következő évtizedekben a cégcsoport szeretné ezt az örökséget megőrizni, tovább építeni, gazdagítani, minél több magyar és külföldi vendég számára megmutatni. A cél, hogy ne csak egy kiváltságos kör számára legyen elérhető, hanem sokaknak okozzon örömteli pillanatokat.

A képre kattintva galéria nyílik.

 

Ajánljuk még