logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kedden néhol arra kell vigyáznunk, nehogy elfújjon a szél

| Szerző: hirado.hu

A Dunántúlon többnyire derült, vagy kissé felhős lesz az ég, a késő délutáni óráktól lehet nagyobb területen felhősödés a nyugat-magyarországi régióban – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

(Fotó: met.hu)

A keleti országrészben ezzel szemben jobbára erősen felhős idő várható, de a nap folyamán egyre nagyobb területen csökkenhet a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati, északi szél sokfelé lesz élénk, a Bakonyban, a Fertő térségében, illetve a Zemplénben és a Bodrogközben erős. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között alakul. Késő estére -4, +2 fokra hűl le a levegő.

(Fotó: met.hu)

Az éjszaka első felében a Nyugat-Dunántúlon és a Tiszántúlon lehetnek erősen felhős területek, de mindenhol csökken a felhőzet, és az ország túlnyomó részén derült vagy kissé felhős lesz az ég. Foltokban zúzmarás köd képződik. Csapadék nem valószínű.

(Fotó: met.hu)

Az északnyugati, északi szél mérsékelt marad, késő este a Zemplén környékén lehetnek időnként élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -8 és -1 fok között, a fagyzugos helyeken -10 fok alatt alakul.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még