logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Talán még a Mikulásnak is elkél ma az esernyő

| Szerző: hirado.hu
Éjszaka újabb csapadékzóna érkezik, a halmazállapot vegyes képet mutat ismét. Hétfőn fokozatosan elhagyja hazánkat a frontrendszer, mögötte kedden, szerdán nyugodtabb időszak várható, majd csütörtökön újra megmozdul fölöttünk a légkör.

Borult lesz az ég, majd északnyugat felől lassan felszakadozik, csökken a felhőzet. A csapadékzóna eleinte a Dunától keletre, majd késő délelőtt a Tiszántúlra korlátozódik, kora délután elhagyja az északkeleti megyéket is – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat.

(Fotó: met.hu)

Az Északi-középhegység környezetében havas eső, eső, másutt zömmel eső várható. Az északi, északnyugati szél megélénkül, a Dunántúlon sokfelé meg is erősödik. A hőmérséklet kora délután 1 és 6, késő este -3, +3 fok között alakul.

(Fotó: met.hu)

Estére folytatódik a felhőzet lassú csökkenése, de az ország keleti felében még hajnalra is maradhatnak erősen felhős, borult körzetek. Csapadék nem várható. Az északi, északnyugati szél helyenként élénk marad.

(Fotó: met.hu)

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -5 és +1 fok között alakul, de a havas, derült tájakon ennél pár fokkal hidegebb valószínű.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még