logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lélegeztetőgépre került egy magyar olimpiai bajnok

| Szerző: hirado.hu
A Magyar Nemzet információi szerint megfertőződött a koronavírussal Csollány Szilveszter; az 51 éves, a versenyzéstől 2003-ban visszavonult olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász kórházban van, az állapota súlyos, lélegeztetőgépre került.

A Magyar Nemzet november 23-án telefonon kereste Csollány Szilvesztert, azon a héten vele készített volna szombati interjút a lap, akkor azt mondta, hogy örömmel áll a rendelkezésükre, de egy hét türelmet kér, mert gyengélkedik. Csollány múlt hétfőn csak sms-ben reagált a megkeresésükre, azt üzente, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került.

A hétfői megkeresésükre nem válaszolt, délután pedig arról értesült a Magyar Nemzet, hogy súlyos állapotban van kórházban. Információik szerint

előbb Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították a 2000-es sydney-i olimpia legjobb gyűrűgyakorlatát bemutató tornászt.

A Magyar Nemzet érdeklődésére a Magyar Tornaszövetség azt válaszolta, hogy a Csollány Szilveszter állapotával kapcsolatos információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánják. Csollány az utóbbi időben, megbetegedése előtt edzőként dolgozott Ausztriában.

Címlapfotó: MTI

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még