logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Még ma is várja a látogatókat a Planet Budapest 2021

| Szerző: hirado.hu
Még ma is várja a látogatókat a Planet Budapest 2021, ahol csaknem 200 kiállító van kint jövőbe mutató megoldásokkal. A szervezők főként a gyerekek és a fiatalok számára szeretnék megmutatni, hogy a Föld jövője az ő kezükben van. A világtalálkozó kormánybiztosa elmondta: Közép-Európa legnagyobb fenntarthatósági rendezvénye igyekszik megoldásokkal is szolgálni a káros folyamatokra, és azt üzeni, hogy még nem késő cselekedni.

A Planet Budapest 2021 informatív kiállításai, programjai, látványos installációi átfogó képet adnak a minket körülvevő folyamatokról, problémákról valamint arról, hogy a mindennapokban hogyan élhetünk fenntarthatóbban.

Évente több mint 300 millió tonna műanyagot állítunk elő, percenként egymillió pet palackot vásárolunk meg. Nagyon fontos célja a Planet Budapestnek, hogy információt adjunk át azoknak, akik érdeklődnek a téma iránt, hogy bemutassuk a bolygóinknak az állapotát, illetve azt is, hogy mit tehetünk mi a mindennapjainkban annak érdekében, hogy elmozduljunk egy fenntarthatóbb világ felé” – magyarázta Joó István kormánybiztos.

Kapcsolódó tartalom

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még