logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Dömötör Csaba pert nyert Gyurcsány ügyvédje ellen

| Szerző: hirado.hu
Az államtitkár közösségi oldalán tudatta, hogy pert nyert Czeglédy Csabával szemben.

 

Dömötör Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott: „A pert teljesen abszurd módon ő indította, mert sérelmezte, hogy egy tévéműsorban arról beszéltem, hogy diákok és nyugdíjasok megkárosításával gyanúsítják.”

Az államtitkár ismertette: „A Kúria ítéletében megerősítette, hogy amit mondtam, megfelel a valóságnak. Kiemelte azt is, hogy tudomása van arról, hogy

Czeglédy Csaba cége, a Human Operator Zrt. felszámolás alá került, ezért a bérek ezen okból sem lettek kifizetve, azaz Czeglédy Csaba kárt okozott a diákoknak és a nyugdíjasoknak. Fontos körülmény, hogy a kormány és az Országgyűlés döntése nyomán már kártalanításra is sor került.”

A Gyurcsány-párti ügyvéd előéletére kitérve Dömötör azt írta, hogy „2017-ben Czeglédy Csabát költségvetési csalás elkövetésével meggyanúsították, ezért kényszerintézkedésként börtönbe is került. Büntetőeljárása jelenleg is folyamatban van a Kecskeméti Törvényszéken.”

Czeglédy egyébként a 2022-es országgyűlési választáson a baloldal szombathelyi jelöltjeként indul majd – emlékeztetett az államtitkár, és hozzátette: „Adóbűnözőkkel a tiszta közéletért, Gyurcsány Ferenc árnyékában és választási listáján.”

„Magyarország ennél jobb baloldalt érdemel”

– zárta posztját Dömötör Csaba.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még