logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Varga Judit: Olyannak szeretnénk megőrizni az uniót, mint amihez egykor csatlakoztunk

Magyarország elkötelezett a közössége jövőjéről szóló eszmecsere mellett– közölte az igazságügyi miniszter szerdán a  közösségi oldalán, hozzátve, hogy „olyannak szeretnénk megőrizni az uniót, mint amihez egykor csatlakoztunk”. Varga Judit ismertette, hogy hazánk 395 rendezvénnyel első helyen áll a tagállamok között az Európa jövőjéről szóló konferencia-sorozat regisztrált eseményeinek számát illetően.

Varga Judit angolul is közzétett bejegyzése szerint: az első helyezés újabb bizonyítéka annak, hogy Magyarország elkötelezett a közössége jövőjéről szóló eszmecsere mellett, amely nem lehet teljes a magyarok véleménye nélkül.

A második helyen Németország, a harmadikon Olaszország áll – tette hozzá.

A miniszter úgy fogalmazott: óriási gondban lehetnek most azok, akik folyamatosan farkast kiáltanak és azzal vádolnak bennünket, hogy unióellenesek vagy euroszkeptikusok vagyunk. Innen is üdvözöljük azon európai „mintaállamok” vezető politikusait, akik eddig el akartak minket üldözni a közösségből! – tette hozzá.

Mi maradunk. Egyenes gerinccel, tiszta elképzelésekkel és versenyképes víziókkal. Nem megyünk sehová. Mert olyannak szeretnénk megőrizni az uniót, mint amihez egykor csatlakoztunk” – írta a miniszter, aki továbbra is arra bátorít mindenkit, hogy csatlakozzon a párbeszédhez, és mondja el, milyen Európában szeretne élni.

Ajánljuk még