logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Planet 2021 - Ötvenszázalékos kedvezménnyel lehet utazni a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV járatain a rendezvényre

Ötvenszázalékos kedvezménnyel lehet utazni a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV járatain a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozóra – közölte a MÁV kedden.

A tájékoztatás szerint a Planet Budapest 2021 rendezvényre utazóknak december 5-ig a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, továbbá Budapest-Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Kőbánya alsó és Zugló vasútállomásokra.

A vonaton a kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. osztályon vehető igénybe, 1. osztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat, valamint a felmerülő felárat meg kell fizetni.

A Volánbusz is 50 százalékos kedvezményt biztosít a menetrend szerinti helyközi autóbuszjáratain a Planet Budapest 2021 látogatói számára. Az emelt szintű szolgáltatást nyújtó járat igénybevétele esetén a távolsági kiegészítő jegy megváltása kötelező.

„A Jövő Hősei” elnevezésű ifjúsági élményprogramra előzetesen regisztrált diákcsoportok – a területileg illetékes szolgáltatásértékesítővel történt egyeztetést követően – díjmentes menetjegyet válthatnak a kijelölt vasúti pénztárban.

A kedvezményről bővebb információ a https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/planet-budapest-2021 oldalon olvasható – közölte a MÁV.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még