logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Karácsony: Nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna

A főpolgármester szerint sem ő, sem sofőrje nem közlekedett éber állapotban buszsávban, de nem zárja ki, hogy történt ilyen.

Újabb kínos helyzetbe került Karácsony Gergely. A főpolgármesterről az Origo közölt egy olvasói videót, melyben az látható, hogy az őt szállító szolgálati autó az Erzsébet hídon folyamatosan a buszsávban halad, miközben mellette az autósok a dugóban rostokolnak.

Karácsony Gergely reggel az Innovációs és Technológiai Minisztériumban aláírta a fővárosi tömegközlekedés állami támogatásáról szóló megállapodást. Az esemény után tartott sajtótájékoztatón erről is kérdezték az újságírók a főpolgármestert, aki azt mondta: nem emlékszik rá, hogy a sofőrje a buszsávot használta volna.

A főpolgármester ennek kapcsán úgy fogalmazott: „Remélem, hogy nem, de ha előfordult, majd beszélek vele.

Én nem emlékszem arra, hogy éber állapotban buszsávban közlekedtem volna. Nem tartom teljesen kizártnak, hogy ez mégis előfordult.”

Karácsony Gergely később közösségi oldalán reagált az ügyre. Szerinte a nemzetbiztonsági szolgálat figyelte a buszsávokat és továbbra is tagadta, hogy utasítást adott volna sofőrjének a buszsáv használatára. A főpolgármester minden körülötte kibukó ügy kapcsán titkosszolgálati munkáról beszél, szerinte a Városháza eladását nem ő és a politikai szövetségesei, hanem a Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz köthető üzleti körök szervezik.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még