logo

Műsorújság

Rendkívüli

Elhunyt a jósvafői barlangban eltűnt búvár

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ön szerint Jakab Péter hétfőn bemegy a parlamentbe?

| Szerző: hirado.hu
A zavaros ingatlanügyeivel a sajtó kereszttüzébe kerülő Jakab Péter most egészen más természetű ügyben szerepel a lapok címlapján.

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal azt kérdezzük olvasóinktól, hogy szerintük Jakab Péter hétfőn bemegy-e a parlamentbe? A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: 06 1 vagy 06/30/759-5200, sms: 06/30-90-00666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


Jakab Péter, a Jobbik elnöke a Bors információi szerint házas emberként meglehetősen illetlen viszonyba keveredett egy hölggyel, akit a pártelnök később kabinetfőnökeként nevezett meg. A Jakab Péter és családja ingatlanügyeit feltáró lap beszámolója szerint a Jobbik elnöke hónapok óta élettársi viszonyban él egy nővel egy XI. kerületi Csóka utcai lakásban. A lap nemrég  egy videót is nyilvánosságra hozott, melynek tanúsága szerint a pártelnök van, hogy esténként kint az utcán várja a hölgyet és elébe szalad.

Olvasóink nagy többsége szerint saját párttársai állnak Jakab „házasságtörő botrányának” kiszivárogtatása mögött. Most ismét olvasóink véleményére vagyunk kíváncsiak, vajon mit tesz a Jobbik elnöke hétfőn?

Ajánljuk még