logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elterelő manőver Karácsony Gergelytől: akár le is állhat minden

Megint mást állított a fővárosi közlekedés esetleges leállásával kapcsolatban Karácsony Gergely, mint amit baloldali politikusoktól hallhattunk az elmúlt napokban. A főpolgármester a Várban megrendezett sajtótájékoztatóján fogalmazott úgy: akár le is állhat minden. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kevéssel az esemény után rövid közleményben reagált, amelyből az derül ki, hogy a főváros követelésének egyetlen akadálya, maga Karácsony Gergely.

A főpolgármester megismételte azt, amit a Népszava két nappal korábban hozott nyilvánosságra: hogy a városvezetés fontolóra vette a közösségi közlekedés leállítását, mert a kormány nem járult hozzá annak finanszírozásához kellő mértékben, és így a források elapadtak – írja a Magyar Nemzet.

A főpolgármester egyébként hivatalosan éppen azért tartott sajtótájékoztatót, hogy újra elmondja, hiányzik a költségvetésből a kormány 12 milliárdos hozzájárulása. Valójában azonban ez is egy alkalom volt, hogy a jövő évi választás baloldali jelöltjei bemutatkozzanak – fogalmazott a lap.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium kevéssel az esemény után rövid közleményben reagált, amelyből az derül ki, hogy az említett összeg kifizetésének egyetlen akadálya, maga Karácsony Gergely. Azt írták:

„Karácsony Gergely rossz helyre ment, jutalékot a Városházán osztanak. A kormány azonnal kifizeti a 12 milliárd forintot, amint a főváros aláírja az agglomerációs együttműködési megállapodásokat.”

A Magyar Nemzet szerint ezzel Karácsony Gergely a Városháza körül kialakult botrányról akarja elterelni a figyelmet. A hirado.hu több ízben is beszámolt arról, hogy a Városháza-ügyben egy maffiaszerűen működő ingatlanos hálózat sejlik fel, amely korrupciós eszközökkel, jutalékon keresztül biztosít forrásokat bizonyos politikusoknak.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még