logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ön szerint ki szivárogtatta ki a Jakab Péter állítólagos félrelépéséről készült felvételeket?

| Szerző: hirado.hu
A zavaros ingatlanügyeivel a sajtó kereszttüzébe kerülő Jakab Péter most egészen más természetű ügyben szerepel a lapok címlapján.

Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal azt kérdezzük olvasóinktól, hogy szerintük ki szivárogtatta ki a Jakab Péter állítólagos félrelépéséről készült felvételeket? A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: 06 1 vagy 06/30/759-5200, sms: 06/30-90-00666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


A Bors információi szerint a Jobbik elnöke házas emberként meglehetősen illetlen viszonyba keveredett egy hölggyel, akit a pártelnök később kabinetfőnökeként nevezett meg. A Jakab Péter és családja ingatlanügyeit feltáró lap beszámolója szerint a Jobbik elnöke hónapok óta élettársi viszonyban él egy nővel egy XI. kerületi Csóka utcai lakásban. A lap egy videót is nyilvánosságra hozott, melynek tanúsága szerint a pártelnök van, hogy esténként kint az utcán várja a hölgyet és elébe szalad.

(Forrás: Bors)

A Bors jobbikos informátorokra hivatkozva azt írja, hogy a párt vezetői közül néhányan hosszabb ideje tudnak a titkos lakásról, Jakab „kettős életéről” és élettársáról. Jakab Péter tagadja, hogy bármilyen házasságtörés történt volna, szerinte a hölggyel csupán baráti a viszonya, hisz 2016 óta dolgoznak együtt.

Ajánljuk még