logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gyűlölködőnek nevezte a Békemenet résztvevőit Márki-Zay Péter

| Szerző: hirado.hu
Gyűlölködőnek nevezte a múlt heti Békemenet résztvevőit a baloldal miniszterelnök-jelöltje. Az Origo.hu ezzel kapcsolatban azt írta: Márki-Zay eszmefuttatása kísértetiesen hasonlít Gyurcsány Ferencére, aki korábban csőcseléknek titulálta a békés tüntetőket – hangzott el az M1 Híradójában.

Becslések szerint több százezer ember vett részt a Fidesz nagyggyűlésén, és mindössze pár ezer ember az baloldali összefogás október 23-ai rendezvényén.

Bár tagadhatatlan, hogy a kormánypárt ünnepi megemlékezésén tömegek voltak, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje mégis megpróbálta megmagyarázni az ATV-n, hogy miért volt sokkal nagyobb a jobboldali ünnepi rendezvény:

„Nem csak arról van szó, hogy ez nem egy szeretet és békemenet volt, hanem gyülölködés. De az is látszik, hogy vannak olyanok akiknek fogalmuk sincs hol vannak”

– mondta az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje.

Az üggyel kapcsolatban az Origo cikke megjegyzi: Márki-Zay eszmefuttatása kísértetiesen hasonlít Gyurcsányéra, aki 2006-ban csőcseléknek titulálta a békés tüntetőket.

Mint írják: Gyurcsány Ferenc azóta sem kért bocsánatot a 2006-ban megsérült ártatlan járókelőktől, sőt idén májusban felesége, Dobrev Klára még a védelmébe is vette a gyurcsányi rendőrterrort.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még