logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Önzetlen segítségnyújtásból mutatott példát az M2 Gyerekcsatorna műsorvezetője

Segíteni valakinek csak akkor jó, ha nem várunk el érte cserébe semmit. Ezt jelenti önzetlennek lenni. Ilyen jó cselekedetet hajtott végre az M2 Gyerekcsatorna Hetedhét kalandjának egyik műsorvezetője, Góczán Panni is.

„Jó cselekedetünket azért követjük el, hogy másoknak legyen könnyebb. Éppen ezért elhatároztam, hogy mostantól minden nap segítek majd valakinek. A lényeg, hogy a másiknak a hasznára váljon” – mondta a Hetedhét kaland műsorvezetője, aki felajánlotta szomszédainak, hogy elviszi sétálni kutyusaikat. „Jó érzés volt látni Margit néni mosolygó arcát, hallani Rocky vicces vakkantásait, és hát azt sem gondoltam magamról, hogy képes vagyok egyszerre öt kutyát sétáltatni” – árulta el Góczán Panni, aki így még délutáni testmozgását is kipipálhatta.

Ha Panni nyomán szeretnétek megmutatni, hogy ti hogyan segítetek, akkor csatlakozzatok az osztályotokkal, vagy a csoportotokkal az M2 Gyerekcsatorna Segíts, ha bírsz! című őszi közösségépítő kampányához. A Hetedhét kaland elmegy hozzátok, és együtt hajthatjátok végre a jó cselekedetet. Mindezt pedig viszont láthatjátok a Hetedhét kalandban.

Hogy milyen módon lehet még segíteni, illetve csatlakozni a kampányhoz, az kiderül a Hetedhét kalandból, amely IDE kattintva nézhető újra. A felhívás részletei pedig a https://mediaklikk.hu/musor/hetedhet-kaland/ oldalán olvashatók.

Hetedhét kaland – szórakoztató, ismeretterjesztő műsor gyerekeknek, minden hétköznap 10 percben, az M2 gyerekcsatornán.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még