logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Dobogós helyen szerepel az Elk*rtuk a nézettségi listákon

| Szerző: hirado.hu
Magyarország első politikai krimije, amely a 2006 őszi eseményeket dolgozza fel, a harmadik legnézettebb film volt a hétvégén.

A Filmforgalmazók Egyesületének beszámolója szerint az Elk*rtuk mintegy 42 586 nézőt csábított a mozikba, amivel alig maradt le a második helyen végzett Venom 2 nézettségétől, amire 45 401-en voltak kíváncsiak. Az első helyen a Dűne szerepel 74 803 nézővel.

Az őszödi beszéd kiszivárogtatásának hátterét és az azt követő eseményeket feldolgozó Elk*rtuk című film vetítését első lépésben több mozilánc visszautasította, de végül sikerült megállapodásra jutni, ami elnézve a számokat, nem volt rossz üzlet a mozik számára sem.

Az Elk*rtuk annak ellenére is előkelő helyen végzett, hogy politikai támadásokat is el kellett viselnie. Kovács Gábor producer például arra biztatott közösségi oldalán, hogy az emberek csak foglalják le a jegyeket, ezzel elvéve a lehetőséget azoktól, akik valóban meg akarják nézni a filmet. Kovács azóta eltávolította bejegyzését.

Kálomista Gábor, az Elk*rtuk producere az M1 Híradónak azt mondta: többen arra buzdítják az embereket, hogy interneten foglaljanak, de ne vegyék át a jegyet, így akadályozva meg azt, hogy minél többen megnézzék a filmet. A producer ezért jogi lépéseket is fontolgat.

„Amikor a Gyurcsány-kommandó rászáll egy filmre, és megpróbálja mind külföldön, mind belföldön lejáratni, olyan nemtelen aljas eszközökkel, amire én egyébként nem gondoltam, hogy megteszik. Ráadásul filmeseket használnak hozzá, akik most furcsa módon elkezdik lefoglalni a jegyeket a mozikban, és nem veszik át”

– fogalmazott Kálomista Gábor.

Olvasóink véleményét is kikértük arról, hogy megnézik-e az őszödi beszéd kiszivárogtatását és az azt követő eseményeket feldolgozó politikai krimit, melynek eredményét ide kattintva láthatja.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még