×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Forgalommal szemben haladt a kamion az autópályán

 

Egy lengyel kamionos csütörtök délelőtt az M85-ös autóút 31-es kilométerszelvénynél lévő csomópontnál a pályára szabályosan hajtott fel, de meggondolta magát, megfordult, és a forgalommal szemben haladt tovább. A szabálytalanul közlekedő kamionos balesetet okozott.

 

Csütörtök délelőtt egy lengyel kamionos az M85-ös autóúton megfordult és a forgalommal szemben haladt tovább – közölte a Magyar Közút.

Öt kilométeren át szabálytalanul haladt, majd ezután balesetet okozott a felelőtlen kamionsofőr.

Az autóúton egy személygépjármű éppen megelőzött egy kamiont, amikor a forgalommal szemben érkező kamion is odaért; az autós a két kamion között haladt el, a személygépkocsi jobb elejével kisebb ütközés történt.

A rögzített felvételt követően a Magyar Közút munkatársai értesítették a rendőröket, akik végül Bősárkánynál megtalálták a járművet, a sofőrrel szemben eljárás indult.

Ha eltévesztünk egy csomópontot egy gyorsforgalmi úton, ne essünk pánikba, haladjunk nyugodtan tovább, ne forduljunk meg, ne tolassunk vissza, rövid időn belül lesz egy újabb csomópont, amelyen keresztül biztonságosan le tudunk térni és újra tudjuk tervezni útvonalunkat

– figyelmezteti a Magyar Közút a sofőröket.

A címlapfotó illusztráció.