logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ön megnézi az Elk*rtuk című filmet, amit csütörtökön mutattak be a hazai mozik?

| Szerző: hirado.hu
A 2006-os őszödi beszéd kiszivárogtatása utáni eseményeket dolgozza fel az Elk*rtuk című film. A 15 évvel ezelőtti eseményeket egy politikai krimibe ágyazva mutatják be. Ilyen stílusú filmet még senki sem csinált Magyarországon. A film csütörtöki bemutatójára és azt követő vetítésekre már nem lehet jegyet kapni. Olvasóinkat arról kérdeztük, hogy megnézik-e a filmet.

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal azt kérdezzük olvasóinktól, hogy megnézik-e a csütörtökön bemutatandó Elk*rtuk című filmet a mozikban. A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


Csütörtökön mutatják be az Elk*rtuk című filmet a magyar mozik. Magyarország első, valós eseményeken alapuló politikai krimije az őszödi beszéd kiszivárogtatása utáni időszakba kalauzolja vissza nézőit egy fiatal, ambíciózus elemzőlány történetén keresztül. A film producerei Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya, a rendező az elismert angol direktor, Keith English.

Helmeczy Dorottya a hirado.hu-nak elmondta: az Elk*rtuk egy politikai krimi, nem egy akciófilm, amelyben a történet teszi izgalmassá a filmet.

A mozifilm hivatalos beharangozóját szeptember 16-án, a beszéd kiszivárogtatása előtti napon tették közzé, míg a nagyjátékfilm premierjének dátuma október 21.

Már most óriási az érdeklődés a filmre, hiszen már szeptember 28-án elfogytak a premier másnapjára a jegyek és azóta is folyamatosak a jegyértékesítések.

A film producere, Kálomista Gábor a napokban közölte, hogy nemcsak a multiplexek, de az ország összes art mozija is vetítheti a filmet.

Olvasson tovább:
Megnéztük az Elk*rtukot, érdemes volt felkavarni az állóvizet

Címlapfotón: az Elk*rtuk című film plakátja.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még