logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Busz pótolja a metrót a hónap végéig

Vágányfelújítást végez a BKV Zrt. a Vörösmarty téri végállomáson, ezért vasárnaptól a hónap végéig módosul a kisföldalatti közlekedése – közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön.

Október 24-től október 31-ig üzemkezdettől 6 óráig és 20 órától üzemzárásig nem közlekedik a kisföldalatti, helyette M1 jelzéssel pótlóbusz jár a Deák Ferenc tér és a Mexikói út között.

A pótlóbusz a Vörösmarty teret nem érinti, az a Deák Ferenc téri végállomástól rövid gyaloglással érhető el. A pótlóbuszon kívül a közlekedési társaság a Hősök tere és a Deák Ferenc tér között a 105-ös és a 178-as autóbuszt, valamint a Mexikói út és a Ferenciek tere között az 5-ös autóbuszt javasolja a közlekedőknek.

Munkanapokon napközben 6 óra és 20 óra közt a kisföldalatti rövidített útvonalon, a Mexikói út és az Oktogon között közlekedik, a Deák Ferenc tér és az Oktogon között M1-es jelzéssel pótlóbusz jár majd. A Vörösmarty teret ez a pótlóbusz sem érinti.

Az Oktogonnál a kisföldalattira a Mexikói út felé az ellenkező irányú, azaz a Vörösmarty tér felé tartó szerelvény peronján lehet majd felszállni.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még