logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Varga Mihály: A kudarcos múlt szeretne visszatérni a 2022-es választáson

| Szerző: hirado.hu
Azok kívánkoznak most vissza a hatalomba, akiknek kormányzása 2002 és 2010 között kudarcokkal volt tele – írta a pénzügyminiszter közösségi oldalára feltöltött videója mellé.

Varga Mihály a videóban a következő országgyűlési választások tétjéről beszélt, hogy mit kell összerendezni a választók fejében ahhoz, hogy megfelelő és tudatos döntést tudjunk hozni.

Ezen felül olyan információkat is megosztott, ami „az embereket talán elgondolkoztatja, gazdasági teljesítmény, munkanélküliség alakulása, a várható gazdasági növekedés idén és jövőre” – fogalmazott.

Siófok, a Balaton tulajdonképpen mit is jelent a gazdaságban vagy mit jelent a kormány számára. Tulajdonképpen az idei turisztikai szezont Magyarországon a Balaton mentette meg. Ebben pedig nagy szerep volt az ottani vállalkozóknak, munkavállalóknak – emelte ki a pénzügyminiszter.

Majd hozzátette, hogy

a múlt visszatérése az, ami beköszönthet a következő évi választáson. Azok kívánkoznak vissza a hatalomba, akiktől egyszer már ezt a magyar nép egy demokratikus választáson 2010-ben elvette.

Lett volna arra lehetőségük, hogy bebizonyítsák, hogy képesek arra, hogy jól kormányozzanak, de ez a kormányzás 2002 és 2010 között kudarcokkal volt tele” – hangsúlyozta Varga Mihály.

Érdekes lehet számodra:

A címlapfotón: Varga Mihály pénzügyminiszter (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Ajánljuk még