logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor megkapta a harmadik oltást

| Szerző: hirado.hu
A miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött videóban közölte: megkapta a harmadik oltást is.

 

Három a magyar igazság!” – ezt az üzenetet írta Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videó mellé.

A felvételen látható a kormányfőnek az oltóorvossal folytatott rövid beszélgetése, amelyben Orbán Viktor többek között afelől érdeklődik, hogy várható-e aznap bármilyen következménye – aluszékonyság, fájdalom – az oltásnak, megjegyezve, hogy színházjegye van. Az oltóorvos közölte, hogy izomfájdalmat és egy kis fáradékonyságot szoktak tapasztalni az oltás után, de a miniszterelnök nyugodtan elmehet színházba.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI megkeresésére azt mondta: az oltóorvos harmadik oltásként Modernát javasolt a miniszterelnöknek, így azt vette fel.

A miniszterelnök pénteki rádióinterjújában többek között beszélt a harmadik oltás felvételének fontosságáról – ahogy fogalmazott –  a harmadik oltás felér egy életbiztosítással.

Ezért a kormányfő még akkor bejelentette, hogy ő is felveszi majd a harmadik oltást. Majd hozzátette: senki nem fogja tudni elkerülni a delta variánst, ami sokkal agresszívabb, mint a korábbiak voltak, ezért abból kell kiindulni mindenkinek, hogy a veszély sokkal nagyobb, mint korábban volt.

Érdekes lehet számodra:

A címlapfotón: Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Ajánljuk még