logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nem engedjük be az LMBTQ-propagandát az óvodákba és iskolákba

A politikai támadások, a médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel már pénzügyileg is „zsarolja” Magyarországot. A balliberálisok és Brüsszel arra akarják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében – mondta Zsigó Róbert, a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára a kormány közösségi oldalán.

Zsigó Róbert hangsúlyozta, a politikai támadások, a médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel már pénzügyileg is „zsarolja” Magyarországot, visszatartja a hazánknak járó pénzeket. „Hiába fenyegetnek, hiába zsarolnak bennünket, nem engedjük be az LMBTQ-aktivistákat az óvodákba és az iskolákba” – emelte ki az államtitkár.

Hozzátette,

a kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyerekekre irányuló egyre agresszívebb szexuális propagandát, és ebben a nemzeti konzultáció is segíti, hiszen a válaszadók 97 százaléka egyetértett a kormánnyal ebben.

A kormány ennek megfelelően minden vitát vállal a törvényről. Arról a törvényről, ami nem szól másról, minthogy tilos a gyermekekre irányuló szexuális propaganda az óvodákban, az iskolákban és a médiában” – jelentette ki a politikus.

Zsigó Róbert úgy folytatta, a kormány tervei szerint Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak erről. „Addig is minden csatát vállalunk a magyar gyermekek védelmében” – fogalmazott az államtitkár.

Érdekes lehet számodra:

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még