logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rendőrségi eljárás indult Jakab Péter testőre és sofőrje ellen

| Szerző: hirado.hu
Jakab fojtogató testőre és sofőrje ellen testi sértés miatt hivatalosan is megindult a rendőrségi eljárás. Ugyanakkor az áldozat, a kutyát sétáltató férfi ellen indított szabálysértési ügyet felfüggesztették – írta a Magyar Nemzet a Ripostra hivatkozva.

Kiderült, Jakab két verőlegénye is bántalmazta azt a kutyasétáltató férfit, akire a Jobbik hajdúhadházi rendezvényén támadtak rá. A rendőrség még egy férfit keres, róla öt tanú állítja, hogy életveszélyesen megfenyegette a kutyasétáltatót. A férfi azt mondta neki, hogy később megtalálják és elkapják – közölte a Magyar Nemzet.

Úgy tudják, ő is Jakab Péter egyik biztonsági embere, aki a fojtogató testőrrel együtt, egy autóval járt Jakab rendezvényeire, és ma is árnyékként követi a Jobbik bukott pártelnökét.

A jövő héten a rendőrség szakértőt is kirendel az ügyben, ő a testi sértés súlyosságát és azt fogja vizsgálni, hogy a fojtogatás után maradt-e maradandó károsodás.

Jakab Péteréknek mindössze három tanújuk van, ketten közülük azonban érintettek az ügyben, ellenük eljárás is indult.

Mint ismert, Jakab Péter testőre fojtófogással vitte le a földre a kezében pórázt tartó férfit, a meghallgatott tanúknak köszönhetően később viszont arra is fény derült, hogy Jakab sofőrje, a párttól több mint negyvenmillió forintot bezsebelő Gulicska Mihály volt az, aki először ütött. Gulicska szemből támadt rá a férfira, és nyomban ütlegelni is kezdte.

Ezután jelent meg a testőr, aki hátulról fojtófogást alkalmazva vitte földre áldozatát. A rendőrségen mindkettőjük, a testőr, és Gulicska Mihály ellen is testi sértés és garázdaság miatt indult eljárás.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még