logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mit gondol arról, hogy Gyurcsány Ferenc minősíthetetlen módon beszélt egy idős, debreceni választóval?

| Szerző: hirado.hu
„Azt javaslom magának, nagyon gyorsan fogja be a száját, és viselkedjen rendesen! Megértette?” – mondta Gyurcsány Ferenc vasárnap egy ellene tüntetőnek Debrecenben. A DK elnöke egészen közel hajolt a férfihoz és agresszíven a mutatóujját a mellkasának szegezve fenyegette meg a demonstrálót. A baloldal vezetője szerint csak rendre utasított valakit, aki megpróbálta „széttrollkodni” a rendezvényét – közölte az M1 Híradó.

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal azt kérdezzük olvasóinktól, mit gondolnak arról, hogy Gyurcsány Ferenc minősíthetetlen módon beszélt egy idős, debreceni választóval? A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


A Debrecenben történt esetről a közösségi médiába is kikerült egy videó. „Azt javaslom magának, nagyon gyorsan fogja be a száját, és viselkedjen rendesen! Megértette? A hétszázát!” mondta vörös fejjel a DK elnöke az utca emberének.

A jelenet diszkrét bája, hogy a bukott miniszterelnök olyan közel ment az őt korábban nyilván bíráló idős férfihoz, hogy a hasuk összeért, és a férfi arcától centikre indulatosan beszélt a férfihoz. Közben mutatóujját folyamatosan fenyegetően lengette felé. Amikor a szelíd káromkodással még az utolsó gőzt is kieresztette és sarkon fordult, a tömegből utána kiabáltak: „Lárifári!”

 

 

A volt miniszterelnöktől finoman szólva sem idegen a megfélemlítés. Tizenöt évvel ezelőtt még durvább fenyítéssel üzent a vele nem szimpatizálóknak. Az őszödi beszéd kiszivárgása után több százan követelték a lemondását a fővárosban.

A demonstrálókat azonban a rendőrök a baloldali politikus utasítására brutális eszközökkel oszlatták, miközben nemcsak a tüntetőkre, hanem a hazafelé tartó civilekre is rátámadtak. Könnygázgránátot, vízágyút vetettek be, és fejmagasságban lőtték a gumilövedékeket. A gyurcsányi terrorban százak sérültek meg, volt, akinek kilőtték a szemét.

Az egyik áldozattal egy hónapja szintén egy fórumon szembesítették Gyurcsány Ferencet. Nagy László volt az egyik olyan tüntető, aki egy közelről kilőtt gumilövedék miatt fél szemére megvakult. A fórumon hiába kérték Gyurcsány Ferenctől, hogy kérjen bocsánatot a történtek miatt. A volt miniszterelnök ezt nem tette meg, helyette a fél szemére megvakult férfi külsején viccelődött.

A bocsánatkérés a DK elnökének mostani debreceni utcafórumán történt szóváltása után is elmaradt. Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán arra utalt, büszke a történtekre, és ezt fogja tenni legközelebb is. Az agresszív viselkedéséről a DK parlamenti frakciójának vezetője a bejegyzésében azt írta, semmi más nem történt, csak rendre utasított valakit, aki szerinte megpróbálta „széttrollkodni” a rendezvényét.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még