logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jobbik: Nemzetközi pszichiáterek vizsgálják meg Gyurcsány elmeállapotát – Őszöd’15

| Szerző: hirado.hu
„A Jobbik Magyarországért Mozgalom a Nemzetközi Pszichiátriai Társasághoz fordul azzal a kéréssel, hogy vizsgálják meg Gyurcsány Ferenc elmeállapotát. Egyre több szakmabeli véleménye szerint az illető személy viselkedése annyira elüt a normálistól, hogy szükséges és sürgős feladat a mentális analízis” – jelentette ki Vona Gábor, a párt alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten a Kossuth téri tüntetésen.
Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke 2006 őszén (Fotó:MTI/Szigetváry Zsolt)

A politikus közlése szerint azt kérik a miniszterelnöktől, hogy önkéntesen vesse alá magát az említett analízisnek. Vona Gábor kifejtette, hogy több pszichiátertől és pszichológustól hallották a fenti véleményt.

Hozzáfűzte, hogy a Jobbik a tüntetők mögött áll minden erejével és lehetőségével, de fontosnak tartva a tüntetéssorozat civilségét, pártmentességét, külön kértek engedélyt a Magyar Nemzeti Bizottság 2006-tól ennek a sajtótájékoztatónak a megtartására a megmozdulás helyszínén.

A Jobbik alelnöke a pszichiátriai vizsgálatot a Gyurcsány-kormány elmozdításának lehetőségeként említette, megjegyezve, hogy a parlamenti aktus most képtelennek tűnik, mivel az ellenzéki pártoknak nincs hozzá elég erejük, és a koalíciós pártok képviselőinek nem érdekük ez.


A hirado.hu időutazásra hívja az olvasóit! 15 éve került ki az egykori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde. Az MTI archív anyagai segítségével megmutatjuk milyen hírek tartották lázban az országot. A hírfolyamunk szeptember 17-én 16:38 perckor kezdődik (ekkor került ki az első hír a kiszivárgott felvételről) és egészen október végéig tart. A cikkek mellett videókat is bemutatunk, és közéleti szereplőkkel értékeljük a Gyurcsány-beszéd hatását.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még