logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Harmincnyolc gyanúsított előzetes letartóztatásáról dönt a bíróság – Őszöd’15

| Szerző: hirado.hu
Harmincnyolc, a tüntetésekkel kapcsolatban meggyanúsított személy letartóztatásáról dönt ma a Pesti Központi Kerületi Bíróság – tudta meg az MTI a Fővárosi Bíróság sajtótitkárságától.
A fotó 2006 szeptemberében készült (Fotó: MTI/ Kovács Tamás)

Csütörtökön és pénteken a Pesti Központi Kerületi Bíróságon és a Budai Központi Kerületi Bíróságon pontosan száz gyanúsított ügyében döntött a bíróság, közülük 92-nek elrendelték az előzetes letartóztatását. A fennmaradó nyolc személy közül ötnél elutasították az ügyészi indítványt, egynél lakhelyelhagyási tilalmat, két személynél pedig házi őrizetet rendeltek el.

Az elmúlt két nap alatt az előzetes letartóztatásokat elsősorban hivatalos személy elleni erőszak, garázdaság és azok minősített esetei miatt rendelték el.


A hirado.hu időutazásra hívja az olvasóit! 15 éve került ki az egykori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde. Az MTI archív anyagai segítségével megmutatjuk milyen hírek tartották lázban az országot. A hírfolyamunk szeptember 17-én 16:38 perckor kezdődik (ekkor került ki az első hír a kiszivárgott felvételről) és egészen október végéig tart. A cikkek mellett videókat is bemutatunk, és közéleti szereplőkkel értékeljük a Gyurcsány-beszéd hatását.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még