×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Ön hogyan szabályozná a vezetés közbeni telefonálást?

 

A vezetés közben mobilozók felderítésére egyhetes közlekedésbiztonsági akciót tart a rendőrség. Ma ebben a témában kérdezzük olvasóinkat.

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal arról kérdezzük olvasóinkat, hogyan szabályoznák a vezetés közbeni telefonálást. A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


A vezetés közben mobilozók felderítésére indított egyhetes közlekedésbiztonsági akciót a rendőrség.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (Roadpol) szeptember 16. és 22. között „Focus on the road” (összpontosítsunk az útra) elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

Magyarország egész területén elsősorban a vezetéskor kézben tartott mobiltelefon használatát ellenőrzik majd, de nagy hangsúlyt kap az ellenőrzés során a járművezetők figyelmét elvonó egyéb tevékenységek kiszűrése is.