logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tóth Csaba a hétfői parlamenti nyitóülésről: Hadházy Ákos nincs sehol, csak a hűlt helye, mint általában

| Szerző: hirado.hu
Ismét egymásnak estek az ellenzéki politikusok. Tóth Csaba, Zugló országgyűlési MSZP-s képviselője a hétfői Országgyűlés őszi időszakának nyitóülésén Hadházy Ákost – akit a zuglói kerületben a Momentum indított az előválasztáson – hiányolta az ülésteremből. Az MSZP-s képviselő ennek Facebook-oldalán adott hangot.

Tóth Csaba Facebook-oldalán azt írta: „Hadházy Ákos nincs sehol… Így dolgozna a zuglóiakért is? A parlament munkahely, ahol képviselnünk kell a választóinkat.”

Kettejük között a viszály nem most kezdődött, ugyanis alig jelentették be Hadházy Ákos indítását, máris egymásnak esett az MSZP és a Momentum. A Momentum véleménye az, hogy Tóth Csaba nem lehet országgyűlési képviselő.

Akkor Hadházy erre úgy reagált, hogy szerinte  Tóth Csaba nem nyilvánult meg igazán komoly és erélyes ellenzéki témákban, hanem iskolák akadálymentesítésével foglalkozott.

Júliusban pedig a Momentum Zuglóban elindított képviselőjelöltje azt mondta, hogy Zuglóban közpénzből fizetett szocialista propaganda folyik  – ezzel támadva Tóth Csabát.

Nem mellesleg a hetekben Tóth Csaba feljelentette Gulyás Márton politikai aktivistát, a Partizán nevű YouTube-csatorna műsorvezetőjét. Az MSZP-s politikus szerint Gulyás Márton a Karácsony Gergellyel készített interjújában olyan „kérdésekbe csomagolt vádakat” fogalmazott meg, amelyek következtében Tóth feljelentést tett, mint mondta, „nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás” miatt.

Érdekes lehet számodra:

A címlapfotón: Tóth Csaba, Zugló országgyűlési képviselője (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ajánljuk még