×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Ön szerint mi a teendő azokkal, akik koszosan, büdösen vagy kábult állapotban szállnak fel a tömegközlekedési eszközökre?

 

Karácsony a mélybe rántja Budapestet. A főváros békeidőben kevés olyan látványos mélyrepülést élt meg, mint napjainkban, Karácsony Gergely főpolgármestersége idején. Mostanában a legtöbbször a tarthatatlan hajléktalanhelyzettel szembesül egy átlagos budapesti járókelő.


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal arról kérdezzük olvasóinkat, hogy szerintük mi a teendő azokkal, akik koszosan, büdösen vagy kábult állapotban szállnak fel a tömegközlekedési eszközökre? A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


Amióta Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere, szinte napról napra pusztul a város. Az aluljárókban és a tereken uralkodó állapotok alapján úgy tűnik, hogy a Karácsony vezette főváros és a baloldali vezetésű kerületek is elengedték a közbiztonság és a köztisztaság ügyét. Korábban közölt cikkünkben olvasóink segítségével már beszámoltunk az aktuális hajléktalanhelyzetről.

Most arról kérdezzük olvasóinkat, hogy mi a véleményük arról, ha egy büdös, kábult állapotban lévő ember száll fel a tömegközlekedési eszközre.