logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fidesz: Gyurcsányék újra csődbe vinnék az országot

| Szerző: hirado.hu
A DK és Dobrev Klára szerint a jelenlegi gazdasági helyzetben semmi nem indokolja az Államadósság Kezelő Központ 4,5 milliárd eurós devizakötvény-kibocsátását. A Fidesz erre úgy reagált: Gyurcsány Ferenc és jelöltjei ugyanazt az elhibázott gazdaságpolitikát akarják folytatni, amellyel csaknem csődbe vitték az országot és eladósították a családokat, ezért meg kell őket állítani – számolt be az M1 Híradója.

Dobrev Klára szerdán azt mondta: a Fidesz a kötvénykibocsátással eladósítja az országot.

„Felhívom a miniszterelnök figyelmét, hogy jól gondolja meg, hogy ezt a hitelt felveszi-e. És jól gondolja meg, hogy ezt a hitelt mire fogja költeni” – mondta.

A Fidesz erre úgy reagált: Gyurcsány Ferenc és jelöltjei ugyanazt az elhibázott gazdaságpolitikát akarják folytatni, amellyel csaknem csődbe vitték az országot és eladósították a családokat, ezért meg kell őket állítani.

Azt írták: Gyurcsány Ferenc és a baloldal kormányzása alatt Magyarország totálisan kiszolgáltatottá vált a külföldi hitelezőknek, az IMF-nek és a Soros-féle spekulánsoknak. De nemcsak az államot adósították el devizában, hanem a családokat és az önkormányzatokat is.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még