logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Zavarta a mentőautó, megzavarta az életmentést a luxusautó sofőrje

| Szerző: hirado.hu
Lakáson zavarta meg az életmentést egy türelmetlen sofőr – írta közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

 

Egy 45 év körüli nő újraélesztéséhez érkezett segítségül szombat este a Központi Rohamkocsi, ezért nem értek rá az életmentők szabad parkolóhelyet keresgélni a belvárosi Sas utcában. A ház kapuja előtt megállva, gyorsan magukhoz vették eszközeiket, és rohantak is az emeletre a beteghez, akinél azonnal emelt szintű ellátás kezdődött – közölték az előzményeket.

Az elszánt küzdelmet azonban, az előszobából váratlanul bekiabáló idegen férfihang zavarta meg, aki a „mentő sofőrjét” kereste. A férfi ugyanis nem tudott tovább várakozni kocsijában ülve, ezért gondolta, hogy kézbe veszi a dolgokat. A nyitva maradt ajtókat kihasználva, a mentők nyomába eredt és még a beteg lakásába is követte őket azért, hogy megkérje, „álljanak el az útból”.

„Bajtársainkat nagyon meglepte a méltatlankodó sofőr, mégsem tudtak azonnal reagálni. Perceknek kellett még eltelnie, amíg stabilizálni tudták a beteg állapotát, bajtársunk pedig csak ezután tudott egy időközben felszabadult helyre átállni a mentővel” – fogalmazott a mentőszolgálat.

A luxusautó vezetője azonban továbbra is elégedetlen volt, feljelentéssel fenyegette a hivatásukat szolgáló mentőket, amiért „indokolatlanul sokáig használták a kék villogót.” A jelenet után, végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget a szakemberek. „Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk” – tették hozzá.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még