logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Élőben közvetíti a pápai misét a közmédia

| Szerző: hirado.hu
Szeptember 12-én, vasárnap az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus utolsó napján érkezik hazánkba Ferenc pápa, aki a történelmi jelentőségű vallási esemény zárómiséjét celebrálja a Hősök terén. Az istentiszteletet 19 kamerával közvetíti a közmédia, amelyet a nézők élőben követhetnek 11.30-tól a Duna Televízión, valamint a Kossuth Rádióban.

Már több mint 75 ezren jelezték részvételi szándékukat Ferenc pápa ünnepi homíliájára és Úrangyala imádságára, amelyet 2021. szeptember 12-én, vasárnap 11.30-tól a budapesti Hősök terén tart meg az egyházfő az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus lezárásaként.

A közmédia Ferenc pápa teljes magyarországi tartózkodását végigköveti, a repülőgépe érkezésének pillanatától egészen a távozásáig. A pápai konvojt kamerás kocsi kíséri el a Szépművészeti Múzeumig, ahol a katolikus egyházfő találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel és Áder János köztársasági elnökkel, majd a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjaival.

Azok számára, akik nem tudnak a helyszínen jelen lenni, a közmédia két csatornája, a Duna Televízió és a Kossuth Rádió élő közvetítéssel viszi el otthonukba a Szentatya gondolatait. A téren a pápamobil útját 19 kamera követi majd, bemutatva a teljes szentmisét és a pápa távozásának pillanatait.

Kövesse élőben a pápai szentmisét – szeptember 12-én, vasárnap 11.30-tól a Duna Televízión és a Kossuth Rádión!

A világeseménnyel és vallással kapcsolatos adások visszanézhetők a Bizony, Isten! YouTube-csatornán.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még