×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Olvassa ezt el, ha kimegy az Andorra elleni meccsre

 

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán este a Puskás Arénában zárja a 2022-es katari világbajnokság európai selejtezősorozatának szeptemberi körét, ellenfele pedig Andorra tizenegye lesz. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) összegyűjtötte a legfontosabb szurkolói információkat, amiket érdemes tudni, ha kimegy a meccsre.

Az aréna környéke 17.30 órakor lezárásra kerül, ezenkívül az Eucharisztikus kongresszus miatti forgalmi korlátozások is nehezítik az aréna megközelítését, ezért fontos, hogy a szurkolók közösségi közlekedéssel érkezzenek a helyszínre. A BKK szokás szerint sűríti járatait, melyeket érdemes a vidékről érkezőknek is igénybe venni, és az autókat a stadiontól távolabb leparkolni. A stadion megközelítését a rendőrség munkatársai is segítik, már a megállókban is. A BKK honlapján minden fontos információt megtalálnak a szurkolók a mérkőzés napján – írta közleményében a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

A magyar szövetség emellett megjegyzi, hogy a belépéskor minden 18 éven felüli szurkolónak fel kell majd mutatnia a védettségi igazolványát, valamint minden látogatónak rendelkeznie kell a mérkőzésre szóló érvényes jeggyel.

A szövetség összes közzétett információját ide kattintva lehet elolvasni az MLSZ hivatalos oldalán.