×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A baloldali pártok illegális bevándorlókkal biztosítanák szavazótáborukat, a magyarok már nem bíznak bennük

 

Beengednék a migránsokat a baloldali pártok, hogy így biztosítsák a szavazóbázisukat, mert a magyarok már nem bíznak bennük – erről a Századvég Politikai Iskola Alapítvány igazgatója beszélt az M1-en. Kiszelly Zoltán emlékeztetett: Karácsony Gergely egy német lapinterjúban arról beszélt, hogy a hat baloldali párt programjának része a migráció támogatása, de ezt nem fogják kommunikálni, mert ezzel nem nyerhetik meg a választást. Kiszelly hozzátette: a magyar baloldal a bevándorláspárti, liberális brüsszeli politikát képviseli itthon, szemben a magyar emberek érdekeivel.


A menedékkérők jogainak biztosítása erkölcsi kötelességünk és programunk részét képezi, de ezt nem fogjuk feltenni semmilyen választási plakátra” – nyilatkozta Karácsony Gergely főpolgármester a Die Zeitung német lapnak. Hozzátette azt is, hogy: „Megmondom őszintén ezzel a témával nem nyerhetjük meg a választást.”

Kiszelly Zoltán, a Századvég Politikai Iskola Alapítvány igazgatója úgy fogalmazott: „Ez Brüsszelnek és a német politikának egy üzenet, hogyha kormányváltásra kerül a sor az országgyűlési választáson,

akkor a hatalomra kerülő ellenzék támogatná azokat a német és brüsszeli terveket, amelyek az asztalon vannak.

Tavaly szeptemberben nyújtotta be a német elnökség a kötelező kvótáról szóló tervet, melynek a harmadik szakaszában az szerepel, hogyha túl nagy nyomás keletkezne migrációs téren, akkor Brüsszel életbe léptetné a kötelező kvótát.

Képünk illusztráció (Fotó: MTI/ Máthé Zoltán)

Az ellenzék a globalista elit lekötelezettje. Azt gondolják, hogy az a jó, ami Brüsszelben történik. Azért támogatják ezeket a brüsszeli terveket, mert ott politikai legitimációt kapnak, míg a magyarok többsége nem támogatja őket. Emellett egy globalista társadalomban hisznek, szerintük a migránsok befogadása gyarapítaná a társadalmat – magyarázta.

Az unió 34 millió bevándorlónak akar állampolgárságot és ezzel szavazójogot adni.

A bevándorlók többsége azokra a pártokra szavaz, amelyek szélesebbre nyitnák a kapukat

– mutatott rá Kiszelly.

A címlapfotó illusztráció.