×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

C mint coming out? – Meleg ábécével tanítanák a kisgyermekeket olvasni

 

Újabb, kisgyermekeknek szóló, az LMBTQ-propagandát népszerűsítő könyv kapható már a hazai internetes áruházakban is. A könyv az ábécét tanítja meg a gyerekeknek, de szándékosan szakít a hagyományos példákkal: a mint alma vagy c mint cica. Ehelyett olyan kifejezéseket köt az ábécé betűihez, amelyeket a globális LMBTQ-propagandahálózat kényszerít a közbeszédre. A könyv a 6–7 éves korosztályt célozza meg, elemzők szerint ez is azt bizonyítja, hogy a gyerekeket minél fiatalabb, egyben a legbefolyásolhatóbb korban próbálja elérni az LMBTQ-lobbi – közölte az M1 Híradója.

Coming out, vagyis felvállalása annak, hogy valaki leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű – ez jut az eszébe az angol c betűről annak a kisfiúnak, aki GAYBC című könyvből tanulja meg az ábécét. A kiadvány szándékosan szakít a hagyományos példákkal: a mint alma vagy c mint cica.

Ehelyett a globális LMBTQ-propagandahálózat által a közbeszédre erőltetett kifejezéseket köti az ábécé betűihez. Például a d az nem darázs, hanem drag, vagyis nőnek öltözött férfi, a g nem gombolyag, hanem gay, vagyis a homoszexuális vagy meleg angol megfelelője.

A könyv egyértelműen azzal a céllal készülhetett, hogy 6–7 éves, tehát

az iskolát éppen kezdő gyermekek az írás és olvasás alapvető készségeit már az LMBTQ-propaganda szókészletén keresztül sajátítsák el.

Erről a jelenségről számolt be a Metropol.hu.

A cikkben arról írnak, hogy a könyvpiacon egyre több olyan kisgyermekeknek szánt könyv jelenik meg, amely az LMBTQ-közösséget propagálja. Nyugaton pedig már az is mindennapos jelenségnek számít, hogy akár transzvesztita LMBTQ-aktivisták járnak be óvodákba, iskolákba, hogy a másságot népszerűsítsék, akár ezekkel a könyvekkel.

A legnagyobb probléma pedig talán az, hogy sokszor ehhez a tanintézmények nem is kérik ki a szülők engedélyét.

„Brüsszel most az oktatási törvény és a gyermekvédelmi szabályok módosítását követeli. Sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult. Ott az LMBTQ-aktivisták bejárnak az óvodákba és az iskolákba. Ők végzik a szexuális felvilágosítást. Nálunk is ezt akarják” – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök.

A múlt héten, szerdán jelentette be a miniszterelnök, hogy

a gyermekvédelemmel kapcsolatos törvények folyamatos támadása miatt a kormány népszavazást kezdeményez.

A magyarok háromnegyede úgy látja, szülői engedélyhez kell kötni a homoszexualitásról való oktatást az iskolákban és óvodákban – derült ki a Nézőpont Intézet múlt hétvégén közzétette országos, reprezentatív felméréséből. Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Csoport igazgatója szerint ez nagyon erős támogatást jelent.

„A magyar társadalom túlnyomó többsége ezzel, ha tetszik, konzervatív állásponttal ért egyet, hogy a szülők feladata a gyermekeiknek a nagy kérdésekről való nevelésében, oktatásába beleszólni, és a nagy kérdések közé tartozik a szexuális nevelés is” – mondta.

Mráz Ágoston Sámuel ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a baloldali szavazótábor megosztott. A kormányfőt nem támogatók 56 százaléka is úgy látja, hogy szülői engedélyhez kell kötni a homoszexualitásról való oktatást az iskolákban és óvodákban.