Hadházy: Zuglóban közpénzből fizetett szocialista propaganda folyik

 

A Momentum által támogatott Hadházy Ákos továbbra is támadja Tóth Csaba zuglói MSZP-s képviselőt.

Tóth Csaba nevét akkor ismerhette meg az ország, amikor egy kiszivárgott hangfelvételen Karácsony Gergely arról beszélt, hogy nem mehet vissza Zuglóba, mert elássák. A jelenlegi főpolgármester elmondása szerint a zuglói választókerület szocialista parlamenti képviselője, Tóth Csaba megfenyegette őt és a családját.

A baloldalon komoly vihart kavart, amikor a szocialista bástyának számító zuglói kerületben a Momentum elindította Hadházy Ákost az előválasztáson. Az egymással elvileg szövetségben lévő pártok már akkor egymásnak estek és Karácsony (dacára annak, hogy Tóth állítólag megfenyegette őt) szemrebbenés nélkül támogatásáról biztosította a szocialista jelöltet.

A zuglói belharc azóta is folytatódik, Hadházy ezúttal közösségi oldalán írt arról, hogy a Zuglói Lapok nevű kiadvány propagandatermék. Az adófizetők által finanszírozott havilap Hadházy szavai szerint nem nyújt kiegyensúlyozott tájékoztatást.

Állítását alátámasztandó a Momentum elemzést készített arról, hogy az évi több mint 200 millió forintnyi adófizetői pénzből fenntartott Zuglói Lapok mennyire elfogult a szocialista párt irányába.

A folyamatosan a „kormánypárti propagandagépezetről” harsogó baloldali pártok saját elemzéséből derült ki az, hogy az ellenzéki vezetésű Zuglóban, a közpénzből finanszírozott média működik MSZP-szócsőként, legalábbis ezt mutatja, hogy az MSZP és Horváth Csaba szocialista polgármester jelenik meg legtöbbször a lapban.