Olaszország vagy Anglia? Wendy, a mentett cica megjósolta, ki nyeri a foci Eb-t

 

A négy hetes küzdelem lassan a végéhez ér, és vasárnap este kiderül ki lesz az Európa-bajnok, így megkértük Wendy cicát jósolja meg az utolsó összecsapás kimenetelét is. Olaszország, vagy Anglia? Hamarosan kiderül.

 

Vasárnap a londoni Wembley Stadionban a házigazda angol válogatott fogadja az olasz csapatot az Európa-bajnokság döntőjében. A hirado.hu jós cicája, az Eb elődöntők óta tippeli meg a meccsek végkimenetelét, így most azt is elárulta, ki nyeri a vasárnapi mérkőzést és ezzel együtt az egész tornát.


Wendy, a jós cicánk a kedd esti olasz-spanyol elődöntő végkimenetélt sikeresen megtippelte, a szerda esti meccsnél pedig az Eb meglepetéscsapatát, Dániát látta esélyesebbnek, azonban még a kiscica sem látta előre, hogy egy szerencsétlen dán öngól és egy vitatott tizenegyes is közbe fog szólni, így Anglia jutott tovább.

Wendy egy utolsó nagyot tippelt, és elárulta, ki lesz 2020 Európa-bajnoka


A Magyar Macskavédő Alapítvány (MAVED) 2017-ben alakult, és a preventív, azaz megelőző állatvédelemre fektetik a hangsúlyt, ivartalanítással. Jelenleg ötven önkéntessel azon dolgoznak, hogy minél kevesebb kóbor cica legyen. A Magyar Macskavédő Alapítvány már több ezer cica életét varázsolta szebbé cicaörökbefogadás oldal segítségével. Nem csak Wendy keres új otthont, de több száz  bundás vár arra, hogy örökbe fogadják. Pénz-,illetve ételadományt is fogad az alapítvány, valamint örömmel fogadnak önkénteseket is.

További információért látogasson el a Magyar Macskavédő Alapítvány oldalára.

Nemcsak Wendy, de olvasóink is megtippelték ki nyeri a vasárnapi döntőt, amit 21 órától a hirado.hu mellett az M4Sport csatornánk és az m4sport.hu-in is élőben követhet.