×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Chippendale show-ba fulladt Szentesen a Múzeumok Éjszakája

 

A Múzeumok Éjszakája szentesi helyszínén a kulturális esemény valójában már kora este véget ért, mivel az egyébként a Koszta-múzeumnak otthont biztosító helyszín a későbbiekben egészen más jellegű rendezvénynek adott helyet.

 

A hirado.hu olvasója küldte el szerkesztőségünknek azt a fotót, amelyen jól látszik, hogy Szentesen a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban chippendale show-t tartottak a Múzeumok Éjszakája helyett.

A baloldali vezetésű városban az esemény lebonyolításáért felelős Művelődési Központ döntéséről az egyik Szentessel foglalkozó csoport is „beszámolt”. Mint írják „eközben a Koszta Múzeumnak ki kellett költözni az épületből erre a napra, hogy máshol folytassák le az értékteremtő, hagyományőrző programokat, amiket nem a nyálcsorgatás vezérelt”.

A Facebookon is meghirdetett szabadtéri show leírása szerint az esemény 18 éven aluliak számára nem volt látogatható, és a 18.30-as kapunyitás után 20 órakor kezdődött a „produkció”.

Várunk Téged is a nyár hivatalosan is legforróbb estjére!
👉 2,5 óra élvezet 👈
👉 extra látványelemek 👈
👉 14 egyedülálló műsor 👈
👉 rengeteg interakció és meglepetés 👈

– áll az esemény leírásában, amelyből az is kiderül, hogy „az előadók a teljes nézőteret bevonják műsorukba, véletlenszerűen választanak ki hölgyeket, így akár Te is lehetsz a kiválasztott egy-egy produkció során, ha szeretnél!”.