Szánthó Miklós: Az LMBTQ-propaganda szerint, ha valakit férfiként vagy nőként azonosítunk, az kirekesztő

 

Az Országgyűlés kedden elfogadta a pedofil bűnelkövetők elleni törvények szigorítását. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a törvénycsomag valamennyi elemének közös pontja a gyermekvédelem.

 


Mint ismert az ellenzéki képviselők többsége nem támogatta a pedofilellenes törvény elfogadását, melegjogi civil szervezetek pedig tüntetést szerveztek tiltakozásul. Az előterjesztést benyújtó Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint a gyermekek védelmében „elmentek a falig”.


A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg.

„A gyermeknek mind a testi, mind a lelki, szellemi fejlődését, egészségét mindenféle káros behatástól óvni, védeni kell” – jelentette ki a Kossuth Rádió, Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

A baloldal és a nyílt társadalom hálózat által megfogalmazott vádak azért hamisak, mert

nem a pedofilellenes törvény, hanem az LMBTQ-mozgalmak kötötték össze a gyermekek szexuális célú felhasználását és a genderpropagandát.

Emlékeztetett, hogy a „meleg büszkeséggel kapcsolatos” Pride-eseményeken például 8–10 éves kisfiúkat öltöztettek kislánynak, és táncoltatták őket. Arra is volt példa, hogy „tudományos” cikkek szóltak arról, hogy a kisgyermekek esetében el kell vetni a hagyományos „bináris” nemi felfogást, tehát nemcsak kisfiúk vagy kislányok lehetnek. Sokkal jobb, ha megismerkednek a különböző alternatív szexuális és nemi irányultságokkal, és „majd ők eldöntik”, hogy melyiket választják.

A 90-es években ez utóbbi még csak a vicc kategóriájába tartozott, mára ez Nyugaton sok helyen valósággá vált.

A törvény szerint tizennyolc év alatti fiatal számára tilos elérhetővé tenni pornográf tartalmakat, a szexualitás öncélú bemutatását, valamint olyat, ami a születési nemnek megfelelő önazonosságtól eltérést, annak megváltoztatását vagy a homoszexualitást népszerűsíti.

Szánthó Miklós tipikus liberális trükknek nevezte, hogy itt nem propagandáról, hanem csak megismertetésről, a tolerancia fokozásáról beszélnek a liberálisok. Sajnos a nyugati országokban nem erről van szó, hanem arról, hogy

szerintük, ha valakit férfiként vagy nőként azonosítunk, az kirekesztő,

ezért fel kell nyitni a fiatalok szemét, hogy megismerhessék a különböző gender szerinti nemi besorolásokat.

Ilyenek például a „nem bináris” (aki sem férfiként, sem nőként nem határozza meg magát), „pángender” (akinek a genderidentitása több genderidentitást és -kifejezést egyesít magában).

Szánthó Miklós szerint ezeknek az a lényege, hogy a férfi és a női nem „egymásba folyik” és „átjárás van a kettő között”. Ezeket az LMBTQ-ideológia szerint a gyermekeknek látniuk kell, a kisfiúknak érdemes kislányos játékokkal játszani, és fordítva.

Rámutatott, hogy sok helyen programok vannak arra, hogy „drag queenek” (olyasvalaki, aki férfiként határozza meg magát, de nőnek és/vagy nőiesen öltözik és viselkedik) járnak be a gyerekekhez érzékenyítő meséket felolvasni az óvodákba, az iskolákba.

Ez a videó arról szól, hogy 2019-ben a svéd kormány 50 millió forintnyi összeget fordított arra, hogy „drag queenek” olvassanak meséket kisgyermekeknek.