×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Ön szerint az öt évvel ezelőttihez hasonlóan ma is kiborítja C. Ronaldót a magyar válogatott?

 

A 2016-os labdarúgó-Európa-bajnokságon Magyarország Portugália ellen játszotta utolsó csoportmérkőzését. Már biztos volt a magyar csapat továbbjutása, azonban Portugáliának pontot kellett szereznie, hogy elkerülje a kiesést. Az első gólt a magyar nemzeti csapat szerezte, majd egyenlített a portugál válogatott. Ez megismétlődött 2-1, majd 2-2-es állásnál is. A harmadik magyar gólnál a portugál sztár, Cristiano Ronaldo nem bírta idegekkel a mérkőzést, és reakciója futótűzként terjedt az interneten.

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal arról kérdezzük olvasóinkat, hogy sikerül-e a magyar válogatottnak az öt évvel ezelőtti mérkőzéshez hasonlóan ma is kiborítania Cristiano Ronaldót? A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


Öt évvel ezelőtt Cristiano Ronaldo már a magyarok elleni mérkőzést megelőzően is elég frusztrált volt az Eb-n a saját maga és a portugál válogatott döcögős játéka miatt, különös tekintettel az osztrákok elleni kihagyott tizenegyesére. Idegei végképp a magyar válogatott harmadik gólja után mondták fel a szolgálatot, amikor olyan toporzékolást mutatott be, ami még tőle sem látható minden meccsen – pedig akkor már túl volt az Eb talán legszebb gólján.

Ma este a Puskás Arénában a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság hat órától kezdődő csoportmérkőzésén újra egymásnak feszül a a két gárda, amelyen könnyen megeshet, hogy Ronaldo újra táncra perdül. Ehhez a magyar csapatnak legalább az öt évvel ezelőtti teljesítményt kellene megismételnie.