×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Karácsonyhoz hasonló stílust utoljára Gyurcsány Ferenc engedett meg magának

 

Részletesen felmérjük, hogy mik az emberek igényei a beruházások kapcsán, részletes véleménykutatások lesznek – ígérte Karácsony Gergely főpolgármester egy korábbi interjúban. A beruházások között külön kiemelte a közlekedési fejlesztéseket. A dugókban ülő autósok közül többen azt mondták, hogy őket nem kérdezte senki, de ha megkérdezték volna, biztosan nem úgy szervezték volna a munkát, hogy lehetetlen legyen közlekedni – hangzott el az M1 Híradójában.


Karácsony Gergely főpolgármester egy évvel hivatalba lépése után az egyik török lapnak úgy mutatta be a fővárosi döntéseket, hogy azok szerinte zöldek és mindig a budapestiek véleményéhez és igényeihez igazodnak.

A belvárosban napok óta kaotikus állapotok uralkodnak, mert a baloldali városvezetés egyszerre újítja fel a 3-as metrót, a pesti alsó rakpartot, valamint zajlanak a Lánchíd és a Blaha Lujza tér felújításának előkészületei is. 

Akkor esetleg menjen gyalog” – a budapestiek megkérdezése helyett Karácsony Gergely mindössze ennyit üzent, és egy interjúban azt bizonygatta, hogy a belvárosban eleve nem magától értetődő az autós közlekedés, amivel szerinte egyébként sincs gond.

A Fidesz egy internetes videóban reagált: szerintük a főpolgármester üzenetéhez hasonló stílust utoljára Gyurcsány Ferenc engedett meg magának. Hozzáteszik: Karácsony Gergely ebben is 99 százalékban Gyurcsány.

A címlapfotó illusztráció.