×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Nyár 21 – Magyarország szépségeivel ismerkedhetünk meg a közmédia új magazinműsorában

 

Június 16-tól Nyár 21 címmel kibővített tartalommal tér vissza a közmédia népszerű nyári magazinműsora a Duna Televízióra. Immár Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva az élmények legjavával élőben jelentkezik a legvonzóbb úti célokról.


Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, az évek óta sikeres nyári magazinműsor hamarosan visszatér a képernyőre. A főhelyszín továbbra is a már jól ismert révfülöpi móló lesz, azonban a Balatonon túl a műsor az ország teljes területére fókuszál, és a belföldi turizmus legérdekesebb elemeivel ismerteti meg a nézőket – hangzott el az M1 csatorna Ma reggel című műsorában.

„A  járványhelyzet után nagyon fontos a belföldi turizmus erősítése”

– mondta Medveczky Balázs a Duna Televízió csatornaigazgatója.

Hozzátette, fontos számukra, hogy a kevésbé ismerttől a legnépszerűbb helyekig mindent megmutassanak a műsorban a nézőknek. A Nyár 21-ben naponta lesznek élő kapcsolások, ahol nemcsak a a programokról kapnak tájékoztatást a nézők, hanem gasztronómiai újdonságokat is megismerhetnek.

A Nyár 21 műsorvezetői Somossy Barbara, Forró Bence, Rátonyi Kriszta és Fodor Imre.

Rátonyi Krisztina (b) és Fodor Imre, Somossy Barbara és Forró Bence a közmédia megújuló magazinműsorának házigazdái a június 16-tól a Duna Televízión induló Nyár 21 beharangozó sajtótájékoztatóján, Badacsonyörsön 2021. június 7-én (Fotó: MTI/Cseke Csilla)

A műsor hétfőtől szombatig délelőtt 10 és 12 óra között látható majd. Az első adás június 16-án lesz a Duna csatornán.