×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A fővárosi Fidesz–KDNP-frakció támogatja a Regőczi István Alapítványt

 

A fővárosi Fidesz–KDNP-frakció 1,2 millió forinttal támogatja a koronavírus-járványban szüleiket elvesztő gyermekeket segítő alapítványt – közölte a Fidesz budapesti szervezete a Facebook-oldalán.

Emlékeztettek: a támogatott Regőczi István Alapítványt Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a koronavírus-járvány következtében árván vagy félárván maradt gyerekek megsegítésére hozta létre.


Kiemelték, a fővárosi Fidesz–KDNP-frakció tagjai úgy döntöttek, hogy mindannyian anyagi támogatást nyújtanak az alapítványnak.

Tudjuk, hogy a szülői szeretet pótolhatatlan, de bízunk benne, hogy egy kis odafigyeléssel és anyagi segítséggel enyhíthetünk az árván vagy félárván maradt gyerekek nélkülözésén és támogathatjuk a jövőjüket” – fogalmaztak.

A koronavírus következtében a legutóbbi adatok szerint Magyarországon több mint 800 gyerek veszítette el egyik vagy mindkét szülőjét – olvasható a bejegyzésben.

A járvány miatt árván vagy félárván maradt gyerekek megsegítését a 11705084-21448492 bankszámlaszámon lehet támogatni – írták.