×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Újabb határt lépett át a hódmezővásárhelyi polgármester

 

„Aberrált fideszes politikusokról” beszélt Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje Békéscsabán egy kampányrendezvényen, ahol bejelentette: jobbikos és momentumos jelöltet támogatnak Békés megyében. Hódmezővásárhely polgármesterének nem ez volt az első vállalhatatlan kijelentése – számolt be a Magyar Nemzet.

„Ha egy fideszes politikus elgázolja a szerettüket, vagy ha esetleg egy aberrált fideszes politikus megerőszakolja egy hozzátartozójukat, önöknek ma semmi esélyük nincs, hogy ezt a fideszes politikust elítéljék. Ilyen országban élünk: a megfélemlítés hétköznapi dolog lett Magyarországon” – hangoztatta Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt Békéscsabán, amikor bejelentette, az általa irányított Mindenki Magyarországa Mozgalom Gyulán a momentumos Mikóné Hirth Beátát, Békés megye székhelyén pedig a jobbikos Stummer Jánost támogatja a baloldali előválasztáson.

A hódmezővásárhelyi politikus párhuzamot vont a román diktátor, Nicolae Ceaușescu és az Orbán-kormány között.

„Akkor még elképzelhetetlen volt, hogy egyszer majd Sarkadról, Battonyáról Romániába járnak dolgozni az emberek, mert ott magasabbak a bérek. Elképzelhetetlen volt, hogy a nemzetközi rangsorokban Magyarország megelőzi korrupcióban Romániát" – mondta.