×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Térképen mutatjuk mikor és milyen utcákat zárnak ma le Budapesten

 

A Tour de Hongrie ötödik szakaszának forgalmi tereléseit és zárásait Budapesten itt találjátok! – közölte az esemény Facebook oldala, amely egy térképet is mellékelt, amin könnyedén láthatjuk merre nem szabad ma közlekednie a fővárosiaknak.

A tárképről az is kiderül, hogy a befutó 12 és 15 óra között lesz a Városliget és a Puskás Aréna közti területen és környékén.

Az ábrára, vagy ide kattintva nagyobb méretben is látható a térkép.

Forrás: Facebook/tourdehongrie

A Tour de Hongrie kerékpárverseny budapesti zárófutama idején és az azt megelőző építési munkálatok ideje alatt, vasárnap számos közlekedési változásra kell számítani a Városliget környékén – közölte korábban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy a versenyhez kapcsolódó munkálatok során vasárnap lezárják hajnali 5 órától várhatóan 21 óráig az Andrássy utat a Kodály körönd és a Hősök tere között, 12 óra és 16 óra között pedig a körverseny útvonalát a Hősök tere-Kós Károly sétány-Hermina út-Ajtósi Dürer sor-Stefánia út-Ifjúság útja-Dózsa György út-Városligeti fasor-Felsőerdősor utca-Andrássy út-Hősök tere körben.

Felhívták a figyelmet, hogy lezárják továbbá 12.50 és 15.05 között a Thököly úton a Dózsa György út és a Stefánia út kereszteződését. A BKK közlemény szerint ezen túl több járatuk útvonala is megváltozik, ezért érdemes a FUTÁR alkalmazásukat használni.

A címlapfotó illusztráció.