×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Orbán Viktor megkerülhetetlenné vált Európában

 

Néhány napja jelent meg G. Fodor Gábor, Az Orbán-szabály című könyve. A Századvég Alapítvány elnöke Schmidt Mária felkérésre írt könyvet az Orbán-kormány elmúlt tíz évéről. A könyv azért izgalmas, mert olyan ember írta, aki tagja az Orbán-csapatnak, fogalmazott Stumpf István a könyvbemutatón – számolt be az M1 Híradója.


Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója tavaly nyáron kérte fel G. Fodor Gábort, a Századvég Alapítvány elnökét, hogy írjon könyvet az elmúlt tíz évről. „Azért kértem meg a Gábort, hogy ezt a könyvet írja meg, mert fontos, hogy lássuk ezt a tíz évet.”

Az Orbán-szabály című könyv ezt az időszakot mutatja be.

Schmidt Mária arról beszélt: Orbán Viktor gondolkodása, cselekvéseinek és döntéseinek számbavétele és megértése nélkül nem lehet érvényeset mondani mindarról, ami velünk történik.

Bármit lehet róla mondani, gondolni, de azt hogy őt megkerülni, azt nem lehet! Európában sem” – mondta Lánczi András, a Corvinus Egyetem rektora. A kötet bemutatóján a rektor arról beszélt: nagy pechje van az ellenzéknek, hogy ilyen miniszterelnöke van Magyarországnak.

Stumpf István szerint az írásból világosan kiolvasható az a filozófia, amelyet a jelenlegi miniszterelnök képviselt az elmúlt tíz évben.

„Az Orbán-csapat tagjaként belülről írt meg olyan dolgokat, amik ebben a formában összefoglalva és különösen pontosan fogalmazva a miniszterelnök gondolatait, amelyek sehol máshol nem találhatók meg, pláne úgy, hogy van ennek egy páratlanul elrendezett logikája, és egyértelműen kiderül belőle az a filozófia, amit a miniszterelnök képvisel, különösen 2010 után” – mondta Stumpf István.

Az Orbán-szabály című könyv már kapható a könyvesboltokban.

Az online könyvbemutató itt megnézhető.

ÉLŐ: Az Orbán-szabály könyvbemutató‼️ÉLŐben G. Fodor Gábor: Az Orbán-szabály online könyvbemutatónk. Résztvevők: Bayer Zsolt, Barthel-Rúzsa Zsolt, Békés Márton, Deutsch Tamás, G. Fodor Gábor, Lánczi András, Schmidt Mária, Stumpf István, Tallai Gábor

Közzétette: XXI. Század Intézet – 2021. május 5., szerda