Ez a stratégia ötvenmillió ember életét mentheti meg

 

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere Magyarország nevében üdvözölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Immunizációs Agenda 2030 stratégiáját.

 


Kásler Miklós hétfőn a Facebook-oldalán azt írta, a stratégia lehetőséget teremt arra, hogy az elkövetkezendő évtizedben több mint 50 millió ember életét menthessék meg világszerte.

WHO Immunizációs Agenda 2030 oltási programjaMagyarország nevében üdvözlöm a World Health Organization (WHO) Immunizációs Agenda 2030 stratégiáját, ami lehetőséget teremt arra, hogy az elkövetkezendő évtizedben több mint 50 millió ember életét menthessük meg világszerte. A védőoltások a járvánnyal szembeni küzdelem jelenlegi szakaszában a reményt és az életet jelentik, ennek jegyében biztatom a honfitársaimat, hogy éljenek az oltás lehetőségével.

Közzétette: Kásler Miklós – 2021. április 26., hétfő

A miniszter a bejegyzés alatt megosztott videóban emlékeztetett, hogy a stratégiát az immunizációs kampányhéten mutatta be Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, a WHO főigazgatója.

A védőoltások a járvánnyal szembeni küzdelem jelenlegi szakaszában a reményt és az életet jelentik hazánkban is, és szerte a világban is. Ennek jegyében biztatom a honfitársaimat, hogy éljenek a védőoltás lehetőségével” – hangsúlyozta Kásler Miklós a videóban.

A címlapfotó illusztráció.