×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A legveszélyesebb mutáns ellen is hatásos a Sinopharm a szaklap szerint

 

A világ legtekintélyesebb orvosi szaklapja, a The Lancet állt ki a kínai Sinopharm-vakcina mellett – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn a közösségi oldalán.

 

Menczer Tamás a bejegyzésben megosztott videóban azt mondta: a cikk szerint a kínai Sinopharm-vakcina hatásos a vírus dél-afrikai mutációja ellen is. Jó hírnek nevezte, hogy a szaklap nem kérdőjelezi meg az oltóanyag hatásosságát, hanem azt állítja, hogy az egyik legveszélyesebb mutáns ellen is hatásos.

A világ legtekintélyesebb orvosi szaklapja állt ki a kínai Sinopharm-vakcina mellett❗ A világ legtekintélyesebb orvosi szaklapja, a The Lancet állt ki a kínai Sinopharm-vakcina mellett!

Közzétette: Menczer Tamás – 2021. április 19., hétfő

Úgy fogalmazott: azért is kell beszélni erről, mert a múlt héten néhány nap alatt az „oltásellenes baloldal” 70 cikkben támadta a kínai vakcinát, „és mind hazugság volt”. Hozzátette: szintén hazugságokkal támadta a kínai vakcinát az „oltásellenes baloldalt” vezető Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc (DK) is.

Az államtitkár azt kérte: senki se higgyen az oltásellenes hangoknak, és fogadja el a felkínált vakcinát. „Együtt újra sikerülni fog” – emelte ki Menczer Tamás.